DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

Képek

No images
We have 16 guests online
Banner
Banner
Szombati felvonulás
Mint azt olvashattátok, a motorozz.hu szervezésében sor került egy gyűjtésre az OMSZ részére. A motoros társadalom összesen 95000 Ft-ot dobott össze, amiből a felajánlott készülékekkel együtt összesen 9db GPS navigációs eszközt adunk át a szombati felvonulás után. Információk továbbá: "szeretnék mindenkit megkérni, hogy
amikor reggel érkezik a gyülekezőre az legyen tekintettel a parkolásra. Az Andretti előtt az út két oldalán a járdához képes 45 fokban parkoljunk. Ez a parkolási rend nagyban segít majd az elindulásban. Lesznek motoros kollégák akik önként vállalták, hogy segítenek a parkoltatásban valamint a felvonulásban, kérésüknek tegyetek eleget." Körülbelül 150db motor és 200 részvevő lesz jelen! Indulási időpontok a Túratervekben.
Szeretnénk felhívni az autósok figyelmét arra, hogy kezdődik a motoros szezon, és a tavasszal együtt kiröppenünk mi is a közutakra, fokozottan óvatosabban közlekedjenek, figyeljenek a motorosokra és ezzel együtt mi motorosok is legyünk körültekintőbbek, valamint előzékenyebbek, toleránsak. Elférünk az úton az autósokkal együtt!
 
Hőtérkép Felhőkép
Időjárás előrejelzés