DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Képek

No images
We have 7 guests online
Banner
Banner
B125 aláírások

Sajnos vagy nem sajnos (ezt mindenki tisztázza magában) nem gyűlt össze a kívánt 50000 aláírás abban a kezdeményezésben, hogy a "B" kategóriás jogosítvánnyal is lehessen 125cm3 -es maximum 11kW teljesítményű motort vezetni. Durván "csak" 35000 aláírás született ami bizony kevés, hogy a törvényhozás asztalára kerülhessen az indítványozás.

 
Szombati felvonulás
Mint azt olvashattátok, a motorozz.hu szervezésében sor került egy gyűjtésre az OMSZ részére. A motoros társadalom összesen 95000 Ft-ot dobott össze, amiből a felajánlott készülékekkel együtt összesen 9db GPS navigációs eszközt adunk át a szombati felvonulás után. Információk továbbá: "szeretnék mindenkit megkérni, hogy
Read more...
 
Új formáció
Ezentúl ebben a formában találkozhattok a friss információkkal, hírekkel. Remélem tetszik mindenkinek. Ha mégsem, akkor jelezzétek (ha meritek) :)

Ticu

 
Motorkiállítás Petivel
Petink híres ember lett a motorkiállításon. A Totalbike egy egész cikket lehozott a közreműködésével. A cikk címe is találó!  (Kevés pénz-kevés csaj?) mu-ha-ha-hhaaa :) Egyébként én szinte hallom is a brümmögést amit éppen produkál. Aznap le is volt zárva ez a motor mert a tankot takarították. Azt pedig soha nem bocsájtom meg, hogy nem DMBK-s pólóban vagy (na jó, nem tehetsz róla). Ettől nagyobb reklámot hogyan tudnánk???
 
Eladó holmik

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-6f-5194888

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2

Támogatónk

Banner
Hőtérkép Felhőkép
Időjárás előrejelzés