DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Képek

No images
We have 11 guests online
Banner
Banner
B125 aláírások

Sajnos vagy nem sajnos (ezt mindenki tisztázza magában) nem gyűlt össze a kívánt 50000 aláírás abban a kezdeményezésben, hogy a "B" kategóriás jogosítvánnyal is lehessen 125cm3 -es maximum 11kW teljesítményű motort vezetni. Durván "csak" 35000 aláírás született ami bizony kevés, hogy a törvényhozás asztalára kerülhessen az indítványozás.

 
Szombati felvonulás
Mint azt olvashattátok, a motorozz.hu szervezésében sor került egy gyűjtésre az OMSZ részére. A motoros társadalom összesen 95000 Ft-ot dobott össze, amiből a felajánlott készülékekkel együtt összesen 9db GPS navigációs eszközt adunk át a szombati felvonulás után. Információk továbbá: "szeretnék mindenkit megkérni, hogy
Read more...
 
Új formáció
Ezentúl ebben a formában találkozhattok a friss információkkal, hírekkel. Remélem tetszik mindenkinek. Ha mégsem, akkor jelezzétek (ha meritek) :)

Ticu

 
Motorkiállítás Petivel
Petink híres ember lett a motorkiállításon. A Totalbike egy egész cikket lehozott a közreműködésével. A cikk címe is találó!  (Kevés pénz-kevés csaj?) mu-ha-ha-hhaaa :) Egyébként én szinte hallom is a brümmögést amit éppen produkál. Aznap le is volt zárva ez a motor mert a tankot takarították. Azt pedig soha nem bocsájtom meg, hogy nem DMBK-s pólóban vagy (na jó, nem tehetsz róla). Ettől nagyobb reklámot hogyan tudnánk???
 
Eladó holmik

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-6f-5194888

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2
Hőtérkép Felhőkép
Időjárás előrejelzés